pack5 pack4pack3pack2 pack1

 

 

Hallo allemaal,

Het was om te zeggen dat wij nog steeds niet zijn weggeweest. Onze mobi staat nog steeds op stal. Mijn baasjes hebben het zeer druk. Ze hebben al 3 weekends iets aan de hand gehad.

Wat mij vooral zeer droevig stemt is dat onze bompa in het ziekenhuis ligt, en niet al te best is. Volgens de dokters is zijn toestand zeer ernstig. Ik heb al in mijne jonge leven veel gezien en veel plezier gemaakt, maar ik wist niet dat er ook een keerzijde is. Ik ken onze bompa nog maar pas, maar ik zou hem nu al niet graag kwijt spelen.  Als mijn baasjes naar het ziekenhuis gaan, blijf ik braaf in den auto zitten, ik maak mij dan zo klein mogelijk……en slaap een beetje. Dus het is een beetje koffiedik kijken, of we met de mobi weg kunnen of niet hè.

Wat ik te melden heb:
Ik kan vanaf vandaag alleen op ons salon, da was verschieten zene, voor iedereen, ook voor mij…..
Ik besloten heb, met mijn vrouwtje een pact te sluiten…. Heb dat hier eens van op een afstandje bezien he. Ik heb ook iedereen uitvoerig getest. Ben eerst bij mijn baasje op de schoot gaan liggen, ik was nog niet goed in slaap gevallen, of hij begint al in mijn oor te blazen. Ik deed of ik sliep he, dan begon hij aan mijn poot te draaien, vervolgens krabben aan mijn buikje…. Ik moest da eens bij hem doen hè. Dus daarom, dat pact met mijn vrouwtje. Bij haar ben ik veilig, die zit niet zo aan mijn goddelijk lijf te frunniken. Ze is O zo lief voor mij.
Mijne Jamas op congè is vertrokken (weet niet naar waar zene), ben eens curieus, of mijn lakkere een kaartje zal sturen.
Ik al aan mijn tweede been begin te peuzelen.
Veel lieve Sloeber groeten

127 thoughts on “een pact gesloten en weet nu ook dat mensen droevig kunnen zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.