Hallo beste,
Hahaha, vandaag eindelijk terug vertrokken. Ik had heel de week al aan mijn water gevoeld dat er iets stond te gebeuren. Mijn baasjes waren weer druk in de weer om van alles te regelen, dus ik dacht we zullen weer met de mobi weg gaan. En ja hoor, de mobi werd gehaald, en stilaan terug in geladen. Wat vooral een leuke verassing was, dat het nu voor een langere periode was. We zijn op donderdag avond vertrokken, richting Malmedy. Wat vooral leuk was, mijn baasje was deze dag jarig. Ik heb misschien een dik gat, maar hij is weeral een jaar ouder geworden, voilà. Om ongeveer 19u zijn we aangekomen in Malmedy. Ik met mijn baasje, direct geld in de parkeerautomaat gaan steken. Zo ene dat bij ons op de Bredabaan ook staat, raar hoor. 5€ voor 24u, d’as niet veel hè. Lijkt mij een heel gezellige plaats. Wij zijn nog een avond wandeling gaan maken. Mijn baasjes zijn een pintje gaan drinken, en ik heb hier een flink terrein af gebakend, overal een p.ske en een k.kse achtergelaten,  daarna sleeping time. Vandaag (vrijdag) dus wakker geworden in Malmedy. Oei mijn blaas stond op springen, ben daar beginnen te piepen hè, want het was dringend! Gelukkig was mijn baasje vlug uit zijn bedje! Vlug tandjes gepoetst en daarna, vlug naar buiten hè amaai! Ik denk dat dat door die pintjes kwam. Na het ontbijt zijn we dan naar Trier vertrokken.  Daar aangekomen hebben we een plaatske gezocht. Wij waren hier schijnbaar niet de enige, er waren er nog met hetzelfde gedacht, om naar Trier te gaan.  Onze korte broek aangedaan, ons goed  ingesmeerd, en dan zijn wij gaan wandelen. Seg, die Duitser hadden allemaal congé vandaag, het was voor hen goede vrijdag. Dus alle winkels gesloten, doeme toch. Niet erg, wij blijven hier toch 2 dagen. We hebben toch +-5km gewandeld. Daarna zijn we in onze stoelen gevallen, en hebben we wat gerust! Vanavond staat er BBQ op het menu, benieuwd of er niks naast zal vallen voor mij?? Mijn baasje is er zo goed in, er viel echt niks naast. En daarna, hoor ik natuurlijk weer, ‘k hem precies teveel gegeten, ja seg….. Van pure ellende heb ik dan maar wat gras gegeten. Na de afwas, weer een avond wandeling gedaan. Nog wat tv gekeken, en dan in ons bedje gekropen, was weeral dik in orde.  Ze hebben mij deze morgen moeten wakker maken, dan ben ik efkes mottig geweest. Was nogal vlug over, waarschijnlijk van dat Duits gras hè. Na ons ontbijtje, richting winkeltjes gegaan. Geloof het of niet, ik heb bijna heel de weg gestapt, alleen in de drukke winkelstraten hebben ze mij efkes opgepakt! ‘k ben hier serieus met mijn gat in de boter gevallen zene! Vanavond terug BBQ. O ja, sinds gisteren kan ik ook alleen in de mobilhome springen, goed hė, die gaan zonder mij niet vertrekken zene. Ik spring er soms al eens te vlug in :-).

Thuis loop ik ook alle trappen naar de 3de verdieping. Ik vergis mij soms al weleens van appartementsdeur, maar op de hoogste verdieping past alleen maar mijne sleutel.

Hier in Trier lopen ook verschillende honden rond op de campingplaats. Iets verder zit er een hele grote. Volgens mijn baasjes zou dat een Deense ‘Dog’ zijn. Ja, watte laat dat woordje ‘dog’ er maar al af, da is juist een paard. Voor het eerst in mijn hele leven voel ik mij efkes klein. Morgen vertrekken wij hier, dan rijden wij verder naar pies……. ‘zal het nog eens gaan vragen. Piesport. Dus vandaag (zondag) aangekomen in Piesport. Man, man, bangelijk schoon. Piesport ligt aan het begin van de Moezel.  Ik wist niet dat het hier zo schoon kon zijn. Wij zijn dan direct gaan fietsen, ik heb er echt van genoten, zene, 15km hebben we gefietst. Af en toe hebben we een terraske gedaan, kwestie van onze dorst te lessen hė. Buiten dat het hier zoooo schoon is, en mijn baasjes op elk terrasje weer moesten uitleggen dat ik en chiuaha ben, wil ik hier eigenlijk nooit meer weg.  Normaal hadden we morgen richting Luxemburg gegaan, maar vermits het morgen Paasmaandag is, en alles gesloten blijkt te zijn, zijn we van plan, hier nog een dagje door te brengen. Mijne frut is wel zuur aan het worden zene, want woensdag vlieg ik terug in mijn bench, en moeten mijn baasjes terug gaan werken. Maar volgend weekend zijn we terug weg, want dan hebben wij een afspraak (op vrijdag) bij motorhomes De Wolf in Eeklo. Dus maken we daar weer een weekend van hė.

O ja, die witte op de foto ben ik niet hé, en er viel ook niet mee te klappen zene.

197 thoughts on “enkele dagen weg naar Malmedy – Trier en Moezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.