Hi,

Ik ben dit weekend in Kevelaer (juist over de grens, nabij Venlo) in Duitsland geweest. Onze fietsen op de mobi en wegwezen, niet langs den E313, maar den E34.
Ik had daar nen date met de Jamas. Jamas is ne Cavalier King Charles en is den hond van onze vrienden Dré en Kathleen.
Jamas is de eerste hond, die ik in mijn jonge leven van dichtbij heb gezien.
Dus in Kevelaer aangekomen onze mobilhome op zijn plaats gezet, en dan den Jamas gaan begroeten. Het was weeral een hartelijk weerziens.
Zaterdag, vroeg wakker geschud. Na het ontbijt, op onze fietsen gestapt. Ik zoals gewoonlijk, vooraan op de fiets (gps), de Jamas, omdat hij “iets” groter is dan ik achteraan op een fiets. Onze eerste rit was naar het “zentrum”. Daar aangekomen hebben we onze fietsen vast gemaakt.
Ik durf het bijna niet te vertellen, maar ik heb dolle pret gehad. Telkens als de Jamas voor mij uit liep, haalde ik hem vlug in, en beet ik in zijn staart !!!!!!!  Jamas is zo een lieve/mooie hond. Jamaske is nooit kwaad op mij. Hij draait zich wel eens plots om, als ik in zijn staart wil bijten, dan schrik ik wel effe, maar dat valt wel mee. Hij blaft steeds naar andere honden, maar naar mij blaft hij niet.
Na ons tochtje van het “zentrum” was het tijd voor de bokes, en wat rust. En toen…., en toen…heeft Jamas mij zijn liefde verklaart. Hij heeft om mijn pootje gevraagd. Ik heb onmiddellijk ja, gezegd. Jamas zijn poot is natuurlijk geweldiger dan de mijne, ik kon mijn poot onmogelijk op mijne Jamas zijn hoofd leggen hé. Jamas is van “goede huize”, en ze hebben daar ook een mobilhome. Mijn schoonouders zijn ook oké. Mijn schoonmama noemt mij zelfs al “sloebermieke, en is na de Jamas ook dolverliefd op mij. Ik ga haar ipv Kathleen, Leentje noemen = een stuk korter voor mij hé.
Zo dat was toch wel het hoogtepunt van ons weekend.
Hoe het afloopt, vertel ik jullie later wel…..

Veel liefs,

Sloeber in Love

 

301 thoughts on “Kevelaer (D)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.