Hallo iedereen,

Hier ben ik dan weer,

Volgens den dierenarts ben ik een “echte”. Al mijn testen waren oké. Ik ben niet van een “overkweek” en ook niet van Hongarije. Die 2 prikken in mijn vel, vielen echter niet mee.

Dus…. al 2 weekenden naar zee geweest pffffffffffff vermoeiend.

In de week de lucht van Merksem; in het weekend zeelucht.

Aan zee vinden die mij allemaal zeer mooi. Maar ja,…. in een moederhuis zeggen ze ook altijd dat die baby’s mooi zijn hé.

Die mobilhome zie ik wel zitten, als we rijden mag ik op ons vrouwtje haar schoot zitten. Ik heb een eigen hoekje met een pijp van de verwarming die daar blaast, lekker. Ik kan er ongestoord snurken ’s nachts, in den andere hoek snurkt mijn baasje, best wel luid. Da wandelen zie ik nog niet echt zitten, maar als ik een beetje mijn plan trek dragen ze me wel.

Ik doe me nog altijd voor als een dobberman, jullie weten wel dat ik een chihuahua ben. Ik verdedig iedereen van mijn huisgenoten door dik en dun (als ik niet slaap hé). Ik kan goed eten en drinken, en de rest doe ik ook goed.

Dit weekend heb ik een nieuw kussen gekregen, mooi. Ze moeten wel die beige kant van boven leggen, want op dien bruine kant zien ze me anders niet liggen.

Ze hebben ook een fietstas gekocht, ik hoop echt niet dan ik dan mee moet gaan fietsen hé.

Dat was het weer z’n beetje, deze week weer wat rusten en “groeien”.

Misschien volgend weekend weer weg met de mobi, joepie.

Nen dikke lik van sloeber en tot de volgende.

xxxxx

467 thoughts on “mijn eerste prikjes en uitstapjes naar zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.