Vrijdag, 8 april,
16u, niemand thuis
16u30, nog niemand thuis gekomen, verdikke waar zitten die toch?????
17u25, NOG NIEMAND THUIS GEKOMEN, “ik ben wel dodelijk ongerust hé”, ben toch braaf geweest 17u30, joepie, eindelijk een sleutel in het slot.
Ik sta gepakt en gezakt, mijn rugzak, slaapzak en mijn speelgoed, allemaal netjes gepakt (zie foto).
Vlug naar buiten om mijn p..ke, en K..je te doen.  Ikke zo blij als iets, natuurlijk. Want waar gingen we dit keer naartoe???
Kom terug boven, hoor ik toevallig dat we dit weekend niet weggaan, en volgend ook niet. Ik dacht dat ik van mijn stokske ging vallen. Ben ik heel de vrijdag bezig geweest, om alles in te pakken!!!!!!! Ik was boos zene, ik heb nog geduwd en getrokken van coleire, maar niks hielp.
‘k Heb die twee eens flink op mijn matje geroepen hé. Zo laat thuis komen, en dan nog niet weggaan.  Volgens hun zeggen, zouden ze in de file gestaan hebben.  Later op den avond heb ik op ATV gehoord, dat het inderdaad file was, dus ze hebben niet gelogen.
Dus heb ik Merksem eens op een zaterdag gezien. De eerste keer sinds ik er ben.

Wat ik zoal van de voorbije week kan melden:
Ik doe verwoede pogingen om op ons salon te kunnen springen. Het lukt me nog steeds niet. Mijn baasje zegt dat ik een “te dik gat” heb.  Ik was natuurlijk niet blij van dat te horen. Ik heb deze week alle uitzendingen van Sonja Kimpen terug gezien (wel gemakkelijk zo een digitale TV), maar die zegt niks over een “dik gat”. Alleen altijd maar over hamburgers en worsten, maar dat eet ik niet. En alle spiegels hangen hier zo hoog, zelf kan ik dat niet zien. Ik denk dat ze me plagen……
Ik loop ook al 1 verdieping trappen, wie heeft dat in godsnaam in zijn hoofd gehaald om op het 3de te gaan wonen. Maar ik heb super lieve buren, en ik denk wel dat ik daar eens mag gaan rusten, als het mij teveel zou worden.
Den dierenarts heeft weer 2 spuiten, in mijn goddelijk lijf gezet. “Voor het buitenland”, ik begrijp dat niet goed zene.
Mijn baasje (die van dat ”dik gat”) heeft  een flinke valling. Hij hoest de longen uit zijn lijf. Vliegt net zoals ik naar den dokter, misschien ook wel diezelfde dierenarts ……
Moest iemand de kriebels voelen om mij perse, een koekje of ander snoepje te willen geven. NIET DOEN DUS!!!!!!!! Ik mag dat niet eten, en vermits iedereen hier op zijn eten let, zal ik dat ook maar doen zeker.
Door niet weg te gaan, ikke mijne Jamas niet gezien heb.
Wij zondag naar de korfbal zijn geweest, per fiets. Ongelofelijke grote ballen hebben ze daar, maar ik mocht niet mee spelen.

Veel liefs en groetjes van Sloeber in the house

141 thoughts on “ook ik kan stress hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.