Dag lieve vrienden,

Hier de Sloeber terug hé. Het is er eindelijk van gekomen, we zijn terug aan het bollen met onze mobi.

Vrijdag onze mobi, terug volledig ingeladen. Alle handdoeken, bedlinnen, potjes en pannekes terug op zijn plaats gelegd. Ook ik stond al zo zenuwachtig al iets want ging mijn rugzak, slaapzak, eten, snoepjes en speelgoedjes wel mee?!?

Vlug een klets water in onze mobi gekapt en weg waren wij.

Mijn baasjes zijn voor de eerste rit naar Nieuwpoort gereden, want daar kunnen wij aan den elentrik hangen, wist weeral niet wat dat wou zeggen maar in Nieuwpoort kwam daar tevoorschijn zo een  kastje met rode lampen + een lange kabel me en stekker aan. Eens dat die stekker inzat begonnen die lampen te branden. Ik eens wat dichter gaan kijken, oei, oei, da was warm. Ikke direkt mijn goddelijk lijf voor dat kastje gegooid, mijn persoonlijk VIP plaatske.

Dus vrijdag na ons avond eten nog een klein wandelingske gedaan, en dan behaagelijk voor mijn kastje op mijn VIP plaatske gaan liggen.

Die rode lampen  moesten  wel uit als we gingen slapen, maar dan ben ik op de zetel gaan liggen niet ver van de verwarmingspijp, ook zalig zene.

De volgende dag een ontbijtje genomen in onze mobi, dan krijg ik altijd een stukje brood, lekker.

Daarna aan onze wandeling begonnen,van Nieuwpoort stad, naar Nieuwpoort bad, en dat allemaal met mijn korte pootjes. ‘T was pertang geen staking van de trams zene, ik heb er veel zien rijden. In Nieuwpoort bad nog wat rond gelopen,er was nogal wat volk, maar niet echt overdreven.  Tegen de namiddag terug te voet naar Nieuwpoort stad, pffffff.

We zaten toch dik tegen de 10km zene. Niks regen gehad, niet al te koud geweest, dus alles dik in orde hé.

O ja, mijn vrouwtje heeft een foto getrokken, terwijl ik een Leffe zit te drinken, maar ik doe dat enkel en alleen om geen dobberman te worden zene, dus om mijne groei te breken hé.

Ik was weeral super blij van terug met onze mobi op reis te gaan, ik hoop dat we nog veel weg kunnen!!!

Dus ik ga deze week goed rusten, zodat ik tegen vrijdag mijne rugzak al terug kan pakken voor te vertrekken hé.

12 thoughts on “mijne eerste leffe in Nieuwpoort Maart 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.