Dag Sloeber vrienden,

Onze mobi stond van woensdag weer in de wijk in Merksem, ik dacht joepi vrijdag gaan we weer op reis, ik was mijn planning dus al aan het maken, maar die 2 zijn echt niet te schatten zene.

Mijn baasjes kwamen donderdag van het werk, ik weeral zo blij dat ze thuis waren, maar er ging weer van alles gebeuren. De mobi werd voor de deur gezet, mijn baasje deed er weer een klets water in en produckten in de wc, en klaar was kees. Op 45min, waren wij zo weg als een huis. Al goe dat mijn vrouwtje mijn valies had gepakt, want anders was ik helemaal ni mee zene.

Bestemming de zee, ik dacht direct aan Nieuwpoort, dan kon ik gerust een dutje doen, maar deze keer was het Westende. Daar heb ik nog nooit geslapen. Onderweg in de Kennedytunnel, zei die mevrouw van de gps, signaal verloren. Dus ikke zo alert als iets, heel de weg naar Westende gewezen, want die gps, was dat ook niet gewoon hé, algoe dat ze de Sloeber bij hadden.

Na een flinke file op den Antwerpse ring, goed en wel in Westende aangekomen. Aan het camperterrein staat zo een rood/witte horizontale stok. waar we niet voorbij kunnen. Naast die stok staat een hokje, met zo een speelkastje in. Mijn baasje steekt zijn bankkaart erin, drukt een paar toetsen in, en diene stok beweegt, gaat plots omhoog, mijn baasje is echt ne tovenaar zene. Onze mobi op zijn plaats gezet, nog een beetje tv gekeken. Een Sloeber wandeling gemaakt,  en dan vroeg in ons bedje gekropen, want ik was moe, van al dat gps-en.

Na een verkwikkende nachtrust, vrijdag vroeg uit de veren. Ontbijtje genomen, en een flinke wandeling gemaakt richting trammeke. Wij zijn van Westende ineens naar Knokke gereden met den tram. knap zene, dien moest onderweg zelfs niet tanken. In Knokke een flinke wandeling gedaan, en naar de winkeltjes gekeken. In Knokke terug den tram gepakt richting De Haan, daar ook nog een wandelingske gedaan. Euh…  wij wandelen niet altijd zene, gaan regelmatig ook eens iets drinken of eten. Ik en mijn vrouwtje, daar heb je nooit geen last mee zene, maar met ons baasje wel. Ik doe mijn p.ske gewoon op straat, mijn vrouwtje is waterdicht die hoeft niet vlug te gaan plassen, maar ons baasje hé, om de 5 botten. Mijn vrouwtje en ik staan hier redelijk weigerachter tegenover, maar wij offeren ons altijd op, en gaan dan mee iets drinken hé. Was een heel leuke dag, mooi open weer gehad, heel zonnig, maar ook veel wind.

Zaterdag terug den tram op, dan zijn we richting De Panne gereden, we hebben wel den tram aan den overkant moeten pakken. Da rijd hier in twee richtingen, ge moet het maar weten hé. Een goed wandelingske in De Panne gedaan. Ook gaan eten en drinken, ik heb daar overal iets achter gelaten, mijn baasje ook maar dan in den horeca. Van De Panne zijn we naar Oostduinkerke gespoord, allemaal met diezelfde tram, ’t is precies of die wacht op ons achter het hoekje. Betalen hoeven wij ook niet zene, mijn baasjes stappen daar maar op en af precies of het is allemaal gratis, die trekken nochthans geen ocmw, en het zijn ook geen Marok….. Schijnt dat die zo een abo… ja kan da niet goed uitspreken, maar dan hoef je niet te betalen. Of anders is da omdat ik er zo een gevaarlijke hond uitzie, da kan ook. Net zoals gisteren genoten met de grote G, zonnig maar veel wind.

Just slecht nieuws gehoord, deze nacht één uur minder slapen, versta da allemaal ni zene, maar ze hebben mij weeral zitten, in Nieuwpoort was da niet zene, pfffff. Die twee niet moeten denken dat ik morgen ga wandelen met een uur minder slaap zene.

Er hier ongeloofelijk veel honden zijn, die hebben just dezelfde congé, als ik.

Mijn baasje met zijn bankkaart terug naar dat hokje is geweest, met dien rood/witte stok, hij voor de eerst 44u, 19€ moest betalen, en voor die volgende 29€, da zijn die paaseieren die moeten betaald worden zeker, benieuwd of we er morgen gaan krijgen.

Zondag dus, ik doe of ik nog slaap, het is eigenlijk wel zo want één uur minder slapen dat voel ik aan mijn goddelijk lijf zene. Mijn baasjes zeggen, Sloeber gene zever wij hebben ook één uur minder geslapen zene, met een extra koekje laat ik mij over de streep trekken, natuurlijk. Dus wij naar ons privé vervoermiddel (den tram), en wij richting Oostende. In Oostende was het ook fijn, wel wat meer volk dan aan die andere zeeen. Na Oostende nog eens afgestapt in Middelkerke, ook goed.

Maandag, inpakdag: mijn baasjes moeten morgen gaan werken, dus inpakken geblazen. Alle water restanten worden terug uit de mobi gedaan. Na ons vertrek uit Westende, zijn we naar Brugge gereden met onze mobi.

IK WIL NOOIT MEER NAAR BRUGGE. Ik kreeg daar echt stress. Heel veel volk daar, allemaal mensen met van die piepoogjes, en veel foto toestellen, ik denk dat ik in China, Taiwan, Japan enz, wereld beroemd zal worden, enkel en alleen om dat een hondje van Merksem met zijn jasje en kapje op in Brugge loopt?!?!?!?! Nog iets gaan drinken en eten, en dan maar terug richting Merksem gereden, want het was echt niet gezellig in Brugge, en pokke duur.

Da met diene tram rijden, ben ik ondertussen wel gewoon geworden, maar daar zit zo een madam hé, die altijd zegt, ….. De volgende halte is…. Ik krijg dat daar van op mijn zenuwen hé, telkens ik just in slaap ben!

Sloeber volgende week ook op vakantie gaat, maar niet met de mobi, onze Sloeber gaat naar het verre Limburg, naar Berreke en Lieveke, joepi

Seg, laat ook eens iets van jullie horen hé, ben ik ook benieuwd naar zene!

Sloeberke

 

8 thoughts on “Westende paasweekend 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.