Hallo lieve Sloeber vrienden,

Hoe gaat het met jullie?

2014 is van start gegaan, en wij zijn toch al een paar weekends weg geweest, in Maart zijn we al naar: Aken, Westende en Venlo geweest.

Het zijn stuks voor stuk leuke weekends geweest, het weer was overdag al echt goed, maar de nachten zijn toch nog steeds aan de frisse kant voor mij. Ik moet namelijk de wacht houden in het salon, helemaal alleen, mijn twee sloebers liggen in hun bedje hé.

In maart en april zijn we thuis met de grote kuis begonnen, pfff, niks voor mij zene. Stof in mijn ogen en oren, dan verschieten ze dat ik ni goe kan luisteren. Sinds vorige weekend (4/4) is dus alles geschilderd.

Vrijdag (11/4) gepakt en gezakt, klaar voor vertrek. Mijn baasje had zelfs ons fietsen er al op gezwierd. Iedereen op zijn plaats, mijn baasjes start de motor, komt erop ons displayke, laat u motor controleren! Voor een lang verhaal kort te maken, we mochten niet al te ver meer rijden van de mannen van de garage. Dus ons weekend naar de filistijnen hé.

Ik was echt teleurgesteld zene, was al helemaal vrijdag geïnstalleerd in mijne mobi. Alles er terug uit, de fietsen terug eraf getrokken.

Zaterdag dus retepetet, iedereen weer vroeg uit zijn bed, en wij naar de garage. Een lieve meneer heeft het electronisch foutje verholpen (hoopt en denkt hij, en wij hopen dat ook)!

Foto 1, ikke nog steeds kwaad, en in staking Foto 2, ikke aan het dromen van volgende weken…..

Sloeberke

Nog enkele weetjes,

Zonnecrème met hondenfactor ligt nog in de mobi, mss voor volgende week!

Mijn benen waren goed, en ik heb er 4 (Tom Boonen zegt dat ook altijd, maar van hem heb ik nog niet veel gezien) Mijne zonnebril, is spoorloos, waarschijnlijk ligt diene nog in Spanje, zal in augustus eens gaan zien.

De reismicrobe zat in mijn goddelijk lijf, tja…..

Mijn vrouwtje is ietsje magerder geworden, ze staat bijna zo scherp als ik.

Mijn baasje (diene van da dik gat) is op paasmaandag jarig, zo ne heilige is niet zene, hij plaagt mij altijd.

Hou vanaf de volgende weken/maanden onze website in het oog, deze verhalen worden daar geplakt ….

Thanks,

Sloeberke

8 thoughts on “Weekend 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.