Jullie wisten het misschien nog niet, maar wij zijn terug met ons huisje aan het bollen. We hebben speciaals niks gezegd, is zien of ze ons misschien missen hé, ik heb ook mijn trots zene….

 

Eens vlug nen update geven:

Weekend 13/3: naar Aken geweest, onze kasten moesten terug gevuld worden dus shoppen was de boodschap op dat weekend. Nu heb ik wel slecht nieuws gehoord van de Duitsers. Efkes eens vertellen: als wij in Duitsland zijn, voelen wij ons als god in Duitsland, letterlijk en figuurlijk. Wij kunnen er leuke dingen kopen, zoals kledij, was en verzorgingsproducten, lekker eten en drinken, de mensen zijn super vriendelijk, de camperplaatsen zijn top, mooi stukje grond tegen een prijs, waar ze hier in ons apeland, van kunnen dromen… Dus wij gaan graag naar Duitsland. Zelfs als ik in Aken vertrek, net voorbij de omheining van de camperplaats val ik gewoonlijk in slaap. Dat duurt dat tot net op de grens van Duitsland en België, want dan pardoes, schiet ik wakker van de putten in de weg. Nu heb ik op een wakker moment gehoord dat onze Duitsers een soort wegentaks gaan heffen op hun wegen⁉️Akkoord ze zijn beter, maar wij hebben zo al een sticker gekocht van hun clubje… Wij waren bij de eerste want wij hebben nummer 4 gekregen, is da nog niet genoeg misschien, zo gaan wij geen vrienden blijven zene…..

 

Weekend 20/3: Westende: leuke weekendje gehad, serieuze wandelingen gemaakt. De Ronny en Tinne (super lieve mensen) tegen gekomen, pintje gaan drinken, mag op het schootje van Tinne zitten, dus dik in orde. We hebben er echt van genoten.

 

Weekend 4/4, joepie eerste lang weekend: we trekken een beetje verder in Duitsland en gaan richting Moezel. Vrijdag rijden mijn baasjes in ene trek naar Trier. Ikke let wel op maar slaap toch ook wel een beetje, die madam van onze GPS mag ook iets doen hé. Dus zaterdag morgend wakker worden in Trier, zalig. Het is minder goed weer, we hebben eigenlijk veel regen, maar we trekken onze plan. Zondag trekken we verder.. We rijden voor ons bekend gebied, namelijk Minheim. Hier gaan wandelen, tof. Maandag onze fiets gepakt en naar Bernkastel gefietst, ik kan jullie vertellen, het was pokkekoud zene. Koffietje gaan drinken in chez Michel, mijn vrouwtje wou mij weer eens verwennen door op haar schootje te zitten (op een gewone stoel en wel 30cm van de tafel, want ik ben goed opgevoed) komt daar een zuurpruim zeggen dat ik op de grond moet???? Alle mensen rond ons, trekken een bedenkelijk gezicht…. Overal waar wij komen weten ze ineens nog niet dat ik erbij ben, tja. Koffie gedronken en wegwezen se. Natuurlijk in Minheim weer lekker gaan eten, en wijntjes gaan drinken, super, buiten die zuurpruim zien ze mij hier allemaal zeer graag. Ze hebben hier keilekkere pistolets, alleen komt den bakker redelijk vroeg, maar het is dubbel en dik waard we hebben een super weekend, genoten met de grote G.

 

Weekend 11/4: Nieuwpoort: vrijdag goei weer, bij aankomst toch nog een toffe wandeling gedaan. Zaterdag minder goed weer, tot 15u redelijk droog, maar dan verschillende buien gehad. Wij passen ons aan en drinken dan een pintje hé, kwestie van Sloeberke terug op adem te laten komen hé, durf toch te zeggen dat ze me goed verzorgen, voor we er erg in hebben blijkt dat we 14km te voet zijn gegaan. Ikke knock-out natuurlijk, maar heb toch nog een goed stukje kip gegeten. Zondag nog langs Oostende gereden, en daar een flinke wandeling gedaan, was leuk weer, wel veel wind.

 

Nog enkele weetjes:

– Ons appartement in Merksem staat te koop.

– Deze maand, zijn mijn baasjes jarig, joepie.

– In mei trekken wij waarschijnlijk naar

Italië/Toscanie.

– In september trouwt ons Glenneke met Jasmine

– Wij hopen op dringend goed/warm weer want ‘s

nachts is het toch nog koud zene voor mij!

 

Nu zijn jullie terug een beetje op de hoogte, beloof/probeer van ieder mobi weekend iets te laten horen. Laat ook eens iets van jullie horen hé!

 

Veel liefs en dikke poot van Sloeberke

 

27 thoughts on “Sloeber nieuws -eerste weekendjes 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.