Jasmine&Glenn_533

Ik heb jullie veel te vertellen.
Ik hoop dat jullie ook veel te vertellen hebben, want het moet niet telkens langs één kant komen hé!
De afgelopen weken zijn mijn baasjes geregeld uit huis geweest, ben ik niet van hen gewoon, maar we hebben erover gesproken en het was voor de goeie zaak (trouwfeest van mijn kindjes). Ik had een serieuze taak op mij gekregen want ik moest die dag de security van onze blokje verzorgen. Dwz. 3 appartementen bewaken, k’em serieus mijn job gehad zene.
Dus 05/09/2015 mijn kindjes treden in het huwelijk. Mijn Glenneke komt op vrijdag terug thuis slapen, dolblij dat ik ben. We praten nog een beetje, en kruipen dan in ons bedje, morgen grote dag.
Zaterdag, iedereen vliegt naar de kapper, behalve mijn baasje (diene van dat dik gat), wat zou hij bij de kapper moeten gaan doen hihihi. Mijn vrouwtje heeft zijn “haar” al gefatsoeneerd in de loop van die week. Na de kapper krijgt iedereen precies een transformatie, mooi, mooi, wondermooi ik kan mijn ogen niet geloven, de mannen in een mooi kostuum, en mijn vrouwtje in een mooi kleed, nog nooit gezien, ik ben 2 keer van mezelf gedraaid van emotie, en heb 3 zakdoeken vol gesnotterd.
Om 08u:20: kwam ons bomma binnen, en den Ben en Kathleen, toffe gasten, maar ik moest op mijn stoeltje blijven zitten vanwege de mooie kledij. Ook die hadden mooie kleedjes allemaal aan. Rond 08u30 is heel de ploeg vertrokken, en kon mijn taak beginnen. Ben nog efkes aan de raam gaan kijken, tot iedereen weg was. Security, geen gemakkelijke job hé mannen, ben hier van links naar recht gelopen, aan verschillende deuren gaan luisteren enz., ik was zo moe dan nen echte hond.
Plots werd er een sleutel in de deur gestoken, ’t was ons Berreke en ons Lieveke, die kwamen eens ne goeie dag zeggen, goed hé. Later op den dag heeft ons Martje en den Hugo voor mijn wandelingskes gezorgd, was dik in orde!
’s Nachts had ik al opgemerkt dat mijn baasjes thuis kwamen, ik ben nog een wandelingske met mijn baasje gaan doen, en dan weer flink in de watten gelegd natuurlijk hé. We hebben samen met Berreke een Lieveke, nog eens over het trouwfeest gesproken. Ik heb gehoord dat alles super verlopen is, joepi. 05u gaan slapen, en terug aan het ontbijt om 08u, dat is echt waanzin, na mijn security job. Zondag regelen we nog vanalles.
Maandag, de mobi is ingeladen, de fietsen staan erop, dus ons verlof kan beginnen, na al die drukke weken, dik verdiend denk ik. We besluiten vanwege de weer prognoses richting Spanje te rijden.
Eerste stopplaats 7/9 SARAN, ong. 500 km, niet al teveel te beleven, maar het is enkel om te overnachten, om 08u liggen we al in ons bedje, ik denk dat mijn jobke en het weekend nog in ons beentjes zit. Vertrokken rond 09u, joepi.
Volgende dag 8/9 ong. 600km gereden, aangekomen in Mouréze, schijnt hier een wandelparadijs te zijn, voor ons ook maar om te overnachten, het is hier al wel 27°, dus toppie!!! Er zijn hier een 3-tal restaurants/bars, maar walgelijk duur, wij hebben stoofvlees met rijst (zelf gemaakt) op het menu staan, keilekker en ik mag er ook van proeven, dik in orde.
We komen dichter, en dichter bij Spanje, joepi!!!!
Eindelijk in Spanje, Playa D’Aro , camping Valldaro, echt thuis komen is het hier. We blijven hier 3 nachten, en trekken dan verder Spanje in.
Mis poes, zijn hier (Playa D’Aro) geen 3 nachten gebleven, het weer was niet al te best, dus we vertrekken hier, na 2 dagen.
Ons plan richting Valencia, maar omdat het in één keer iets te ver is (we reizen tenslotte met ons appartement) stoppen we nog in Benicarló, echt toppie!!!!! En leuke camping, iets kleiner, maar niks erg, alles erop en eraan. Leuke bar, schijnbaar lekker eten, echt heel proper sanitair, een super vriendelijke ontvangst, pfffff enz… WAANZINNIG!!!
Heb hier nen buurman, nen Jack Russel, Is al twee keer door de haag gekomen, sebiet slaag ik met mijn sacoche hé!
Vertrokken naar Valencia, spijtig die leuke camping moeten achter laten, maar ja we komen hier nog terug, beloofd.
Aan gekomen in Valencia, 30° maar bewolkt, we stallen alles uit, en vertrekken dan met de fiets naar de stad. Volgens die madam van de receptie, slecht 6,5 km, jawatte… We rijden toch 12km, eens onze fiets gestald, gaan we effe iets drinken. Hier schenken ze enkel Amstel bier, pffffff. Tijdens ons terraske moeten we toch al eens onder de paraplu gaan zitten. Te voet zetten we onze tocht verder, eens goed aan het stappen valt de regen er met bakken uit, schuilen is niet echt een oplossing, vermits het blijft regenen. We besluiten de stad te laten voor wat ze is, terug naar onze fiets. Een plastieken zak van vögle is voor mij,de oplossing, ik zit droog. Mijn baasjes zijn redelijk nat op die 12km, tja…. Morgen misschien beter, laat ons hopen.
Zondag, vandaag een super dag gehad in Valencia, wel temperaturen tot 36°, nu klagen wij niet zene.
Vandaag weer een fietstochtje gedaan van ong. 26km. Was super, veel gezien, mooie gebouwen ed. Ook lekkere tappa’s gaan eten, voor geen geld.
Ik heb achter op de fiets gezeten, ben daar wel gerust op, maar ik heb onderweg weer van die knallen gehoord hé. Dat is nu elk jaar van hetzelfde, als wij in Spanje zijn, beginnen ze vuurwerk af te steken. Eerst dacht ik nog dat ze dat deden om mij te verwelkomen, maar het schijnt dat dat voor een of andere heilige is. Voor mijn hoeft dat echt niet zene, ik ben allang blij dat ik in Spanje ben.
Vandaag was het echt een volksverhuizing op de camping, iedereen trok weg, oei misschien moeten wij ook weg. Na onze fietstocht terug op de camping, stond er weer nieuw volk.
Zal jullie nog een een eigenaardigheidje vertellen over deze camping, mijn baasje gaan op een camping in Spanje meestal altijd wel in den douche. Het sanitair gedeelte is in Spanje altijd uitstekend. Dus gisteren ging mijn vrouwtje naar de douchecel, ze kwam kei slecht gezind terug, pfff alleen koud water, echt niet leuk hoor. Mijn baasje ging ook naar de douchecel (bij de mannen hé) van hetzelfde. Wa is da hier voor een camping, blijkt dat er twee douchecellen koud water hebben, de rest heeft wel warm water. Ik wou direct klacht neerleggen bij die van Jetair, voor mijn baasjes. Welke idioot gaat nu toch koud douchen, ikke nie zene. Vandaag hebben ze toch maar gekozen voor de warme douches, alles tip top! ‘T zijn nogal kerels hé, mijn baasjes!
Morgen maandag, dus vele nieuwe geburen gekregen, wel allemaal zonder geluidskaart, die spreken hier geen woord hé. Ben al dikwijls met mijn goddelijk lijf hier voorbij gegaan, maar geen klank. Het kan niet zijn dat die al zo een schone chiuawawa gezien hebben zene, ik ben enig in mijn soort, hmmmmm.
In Valencia was het vandaag pokke druk, veel toeristen, en die moeten allemaal wel ergens zijn hé, dus een drukte van belang. Wij hebben onze laatste gebouwen, kerken, en bisdommen en ook nog een overdekte markt bezocht. Allemaal wondermooi, echt de moeite, hier komen we nog wel eens terug.
O ja, met mijn kindjes in Griekenland is ook alles tip top, we hebben al veel geskyped of zoiets. Tegenwoordig heb je daar geen telefoon meer voor nodig hé, je kan gerust tegen diene tablet klappen, en soms zie je nog beelden ook, wauw! Seg, die zijn al 1 week, getrouwd!!!
Gisteren een dagje verlof genomen, mijnen bic was zoek. Vandaag een nieuwe bic gaan kopen. Sinds gisteren (dinsdag) staan we in Javea op camping El NARANJAL, zeer goeie camping, net sanitair, en een heel mooi zwembad, niet dat ik daar binnen mag maar eens gaan kijken mag ik wel hé. Het is hier kei-rustig. Iedereen doet hier zijn ding maar in compleet zen toestand, zijn wij natuurlijk weer niet gewoon hé. Toch leuk te ervaren, die meeste mensen zijn precies wel iets ouder dan ikke. Als ge hier een pintje gaat drinken aan het strand is dat hier 1,90€, voor een klein pintje, als men 3 straten verder gaat is het slecht 1,50€, pintje is groter en men krijgt er zelfs chips bij, , het is maar dat je het weet hé! Morgen gaan we waarschijnlijk fietsen, alléé als mijn baasje zijn benen goed zijn hé! Want ondertussen is hij precies Joop zoetemelk, de wieltjeszuiger! Er zijn hier verschillende uitgestippelde fietstoeren, maar voor sommige heb je wel zo een speciale fiets nodig met dikke banden mou.. Bike of zoiets, altijd zo’ n moeilijke woorden hé. Daar kan geen stoeltje op achteraan zelfs niet voor een chiuawawa, dus dat doen we niet hé. Wij pakken de route familar, da’s voor de familie daar hoor ik bij hé!
We blijven hier wellicht tot maandag dan vangen we stilaan onze terugtocht aan. Tja, normaal zijn we 4 weken weg, maar vermits er nog een verhuis gepland staan van Merksem naar Brasschaat, hebben we ons verlof een beetje moeten herzien, en zijn we maar 3 weken op toer!
Dus als jullie voorlopig niks van mij horen, geen stylo’s opsturen hé, ik ben totaal ZEN tot maandag, geen nieuws is goed nieuws en anders horen jullie mij wel…..

En anders hoor ik jullie wel hé????????

Ps. Wij staan nu ook op de smoelenboek, (Facebook), onder mijn vrouwtje haar naam, daar staan al foto’s op, voor wie het nog niet moest weten.
Ik moest echt eens uit mijn zen toestand komen hé. Spijtig genoeg, maar ja, mooie liedjes blijven niet al te lang duren.
Hier in Javea stonden ook nog mensen van Zwijndrecht, echt een sympathiek koppel, en die hadden ook een hond bij, mmmm een Scheper. Awel ik heb al met veel honden geklapt, maar ik denk dat ik met die Scheper, zeker niet kan klappen, hij zag er zo gevaarlijk uit, en hij had een stem voor schrik van te krijgen. Ben dikwijls met mijn goddelijk lijfje voorbij hem gepasseerd, maar hij zocht geen toenadering, dus ben ik maar uit zijn geburen gebleven hé. Ik kan daar begot wel 10keer in. Ik moet zeggen hij deed zijn job wel heel goed, want ik moet enkel onze mobi bewaken, en onze meneer de Scheper heeft heel het terrein bewaakt, goed van hem hé, tja ieder zijn job hé.
Vandaag vertrokken uit Javea, Javea kunnen wie niet anders dan over te stoeffen, zo een goeie camping.
Omdat we nu toch stilaan aan de terug weg moeten gaan denken, willen we nog eens langs Benicarló gaan, ook een super goei camping, vorige keer waren we hier ook maar een nachtje, dus nu spijtig genoeg ook maar dan hebben we toch een tweede indruk hé. Mijn baasjes gaan hier zelfs paella eten, en ik mocht mee se. Awel de paella was zeer lekker, beter dan de vorige. Zelfs met sangria bij, en dit voor een belachelijke prijs van 20€.
Dus dinsdag terug vertrokken, richting Play D’Aro. Camp. Valldora is zowat de laatste camping voor ons in Spanje, dat blijven toch nog efkes het Spaans gevoel vasthouden hé. Hier blijven we 2 dagen. Op de camping loopt ook alles op zijn laatste beentjes, want eind deze maand sluiten ze de camping. De camping krijgt dan een volledige poetsbeurt, al het sanitair kijken ze na, om volgend seizoen terug open te gaan. Ze ontvangen ons hier nog steeds met open armen, maar het is toch raar, anders een overvolle camping, en nu slechts hier en daar nog iemand die er staat, mmmm! O ja, de temperaturen zijn niet meer zoals in onze ander verblijfplaatsen, hier is het “slechts 23°”.
Donderdag vertrekken wij hier terug, waarschijnlijk nog 2 overnachtingen ergens in Frankrijk, en dan staan wij terug thuis.
Mocht er nog iets te melden zijn, dan stuur ik het onmiddellijk, maar omdat wij tegen ons goesting naar huis gaan na ons Spaans verlof, sluit ik nu onze sloeber mail af.

Hebben jullie niks te melden????

57 thoughts on “Spanje – September 2015

 • I am extremely inspired along with your writing skills well with the format for your weblog. Is that this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice high quality writing, it’s uncommon to peer a great weblog like this one today.

 • I am glad for commenting to make you know what a exceptional discovery my cousin’s child undergone reading your web site. She picked up several details, not to mention what it’s like to have a great coaching mindset to have the mediocre ones easily have an understanding of a number of complex issues. You undoubtedly exceeded people’s expectations. Many thanks for coming up with these beneficial, healthy, edifying and in addition fun tips about that topic to Lizeth.

 • Can I just say what a relief to discover an individual who really understands what they are discussing on the web. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More and more people really need to look at this and understand this side of your story. I was surprised that you aren’t more popular given that you surely possess the gift.

 • I have to show my affection for your kind-heartedness in support of men who absolutely need guidance on your theme. Your very own commitment to passing the message all through became wonderfully important and has constantly empowered girls just like me to reach their aims. Your valuable tips and hints entails a whole lot a person like me and a whole lot more to my mates. Many thanks; from all of us.

 • A lot of thanks for all of the effort on this web site. My mom really loves making time for investigation and it’s really simple to grasp why. My spouse and i know all regarding the dynamic ways you render effective steps on this website and in addition increase response from website visitors on that content then my princess is undoubtedly learning a whole lot. Take pleasure in the rest of the new year. You’re the one performing a useful job.

 • I precisely needed to say thanks yet again. I’m not certain the things I would have implemented in the absence of those points provided by you over my theme. It was an absolute distressing matter in my circumstances, but taking note of your well-written strategy you processed the issue forced me to cry for happiness. Now i am happier for your help and then pray you know what an amazing job you happen to be undertaking educating men and women through your blog. I’m certain you haven’t met all of us.

 • Thanks for every one of your work on this blog. My niece really loves making time for research and it is easy to understand why. Most people notice all concerning the compelling method you deliver simple guides via your blog and therefore invigorate participation from other people on the idea then our child is certainly understanding a lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You are always performing a superb job.

 • I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100 positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thanks

 • I want to voice my passion for your kind-heartedness in support of men and women who require assistance with this particular concern. Your very own dedication to passing the message up and down had become really important and have consistently encouraged associates much like me to achieve their aims. Your own useful facts entails a great deal to me and extremely more to my colleagues. Warm regards; from each one of us.

 • A lot of thanks for each of your work on this site. Betty enjoys making time for investigation and it’s really obvious why. Most people know all concerning the compelling mode you present useful suggestions via this blog and as well inspire response from the others on that article so our favorite daughter is always studying a lot of things. Take advantage of the rest of the year. Your performing a really great job.

 • Thank you for your entire efforts on this site. My mum enjoys getting into internet research and it’s easy to understand why. My spouse and i hear all about the dynamic form you give both interesting and useful tips and tricks via the website and even foster participation from people on that idea plus my daughter has been being taught so much. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are always carrying out a good job.

 • I would like to convey my appreciation for your generosity supporting individuals that absolutely need help on this one subject. Your very own dedication to passing the solution around became pretty practical and have all the time helped guys like me to achieve their ambitions. Your useful advice indicates this much a person like me and still more to my colleagues. Many thanks; from all of us.

 • I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the superb works guys I¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site 🙂

 • I happen to be commenting to let you know what a terrific discovery my wife’s girl gained using the blog. She picked up many issues, including how it is like to possess an excellent helping character to let a number of people completely comprehend selected grueling subject areas. You really surpassed our own expected results. Many thanks for displaying those practical, healthy, educational as well as fun thoughts on your topic to Emily.

 • I’m just commenting to make you be aware of what a awesome encounter my girl undergone studying your blog. She even learned a lot of issues, which included what it is like to possess a marvelous helping heart to let many others without difficulty thoroughly grasp certain multifaceted subject matter. You actually surpassed her expectations. Thanks for coming up with these practical, healthy, edifying and fun tips on that topic to Mary.

 • I simply wanted to thank you so much again. I’m not certain what I would have achieved without those ways discussed by you over this subject matter. It actually was a real troublesome matter in my view, however , discovering the very expert approach you managed the issue took me to leap with happiness. I am just thankful for the advice and thus have high hopes you are aware of a powerful job you are carrying out educating many others using your site. I’m certain you have never met any of us.

 • I must express my love for your generosity giving support to folks who have the need for guidance on in this content. Your personal dedication to passing the message all over ended up being pretty interesting and have always permitted workers like me to realize their objectives. Your important help and advice entails so much to me and especially to my office workers. Thanks a lot; from everyone of us.

 • Can I simply say what a relief to find somebody that genuinely understands what they’re discussing over the internet. You actually know how to bring an issue to light and make it important. More people must look at this and understand this side of your story. I was surprised you are not more popular because you certainly possess the gift.

 • I as well as my buddies happened to be following the best solutions from your web blog and at once came up with a horrible suspicion I had not thanked the blog owner for those tips. Most of the young men appeared to be for that reason warmed to see all of them and have unquestionably been loving those things. Appreciation for really being indeed kind and then for settling on such essential topics most people are really desirous to know about. My personal sincere apologies for not saying thanks to you earlier.

 • Particular paid google internet pages offer complete databases relating whilst personal essentials of persons while range beginning telephone number, civil drive public records, as well as criminal arrest back-ground documents.

 • Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through many of the posts I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m certainly happy I found it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently.

 • My wife and i ended up being absolutely contented Jordan could finish up his survey through your precious recommendations he acquired from your very own blog. It’s not at all simplistic to just always be releasing tricks many others may have been making money from. And we consider we have got you to thank because of that. The type of explanations you’ve made, the straightforward blog navigation, the friendships you give support to create – it’s many impressive, and it’s making our son in addition to the family know that this concept is exciting, and that’s particularly vital. Many thanks for the whole thing!

 • Thanks so much for providing individuals with a very superb possiblity to check tips from this web site. It is often very terrific and also packed with a good time for me personally and my office co-workers to visit the blog at a minimum thrice every week to learn the newest guidance you have got. And indeed, I’m just actually satisfied concerning the beautiful concepts served by you. Certain 1 facts on this page are completely the most suitable we have ever had.

 • I definitely wanted to post a small remark to be able to thank you for the remarkable tricks you are sharing on this site. My prolonged internet look up has at the end of the day been compensated with extremely good content to exchange with my neighbours. I ‘d state that that we visitors are undeniably endowed to dwell in a magnificent site with many special professionals with good guidelines. I feel rather lucky to have seen your entire web pages and look forward to many more enjoyable moments reading here. Thank you once again for all the details.

 • I truly wanted to write a simple comment to express gratitude to you for the splendid secrets you are writing on this site. My particularly long internet lookup has finally been rewarded with beneficial insight to write about with my two friends. I ‘d mention that many of us readers are extremely endowed to dwell in a notable community with very many marvellous professionals with valuable tips and hints. I feel quite lucky to have used your entire website and look forward to many more exciting moments reading here. Thank you again for everything.

 • My spouse and i ended up being now excited when Albert could finish up his research from the precious recommendations he discovered from your own web page. It’s not at all simplistic just to possibly be releasing strategies which often men and women could have been making money from. And we consider we have got the blog owner to thank because of that. All of the explanations you made, the straightforward website menu, the friendships your site give support to engender – it is all astonishing, and it’s facilitating our son and us imagine that the issue is awesome, and that is truly serious. Thank you for the whole thing!

 • Thanks so much for providing individuals with a very pleasant opportunity to check tips from here. It can be so lovely plus stuffed with fun for me personally and my office fellow workers to search your web site at least 3 times weekly to see the newest issues you will have. Of course, I’m just at all times fulfilled for the stunning advice you give. Certain 4 points in this post are essentially the most suitable we’ve ever had.

 • I would like to show some thanks to the writer just for bailing me out of this particular matter. After browsing through the world-wide-web and getting concepts which are not powerful, I was thinking my life was gone. Living without the presence of answers to the problems you’ve resolved by way of your main report is a serious case, and those which might have in a negative way damaged my career if I hadn’t encountered your web page. Your personal talents and kindness in playing with the whole lot was useful. I am not sure what I would have done if I had not come across such a subject like this. I can also at this moment relish my future. Thank you so much for this high quality and result oriented guide. I will not think twice to refer your site to anyone who needs and wants care on this area.

 • A lot of thanks for every one of your hard work on this web site. Gloria really likes managing research and it’s really easy to understand why. All of us learn all regarding the powerful medium you make effective tricks by means of the web site and even strongly encourage contribution from other ones on this concept plus our girl is now understanding a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. You are always doing a really good job.

 • I have to express my love for your kindness giving support to individuals that should have help with this one subject. Your personal commitment to passing the solution along has been really productive and have made workers much like me to achieve their objectives. Your useful useful information can mean so much to me and extremely more to my fellow workers. Thanks a ton; from each one of us.

 • Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such great info being shared freely out there.

 • An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a coworker who had been doing a little homework on this. And he actually ordered me breakfast due to the fact that I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to talk about this issue here on your web page.

 • Howdy! This article could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I am going to forward this article to him. Fairly certain he’ll have a very good read. Thank you for sharing!

 • This design is steller! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say

 • I just want to tell you that I’m beginner to blogs and honestly enjoyed your web page. Most likely I’m want to bookmark your website . You definitely come with fantastic stories. Bless you for revealing your web site.

 • I just couldn’t depart your website before suggesting that I extremely enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is gonna be back often in order to check up on new posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.